Pokémon: Let's Go heeft online abonnement nodig voor ruilen en battles | Gamer.nl

Pokémon: Let's Go heeft online abonnement nodig voor ruilen en battles | Gamer.nl

Meer details over de online mogelijkheden voor Pokémon: Let's Go zijn bekendgemaakt.

Dat vertelt The Pokémon Company aan Eurogamer. Pokémon: Let's Go Pikachu/Eevee! bevat online functies waarmee spelers met elkaar kunnen ruilen of de strijd tegen elkaar aan kunnen gaan. Dit kan zowel online of met local play. Deze functies zijn simpeler dan de varianten in de hoofdspellen. "De mogelijkheden is versimpeld in vergelijking met eerdere games," vertelt een woordvoerder van The Pokémon Company, "er zal geen GTS, Wonder Trade of Battle Spot beschikbaar zijn".

Volgens de verklaring is het online abonnement voor de Switch vereist om online te ruilen. Tevens is hieruit op te maken dat lokaal ruilen ook enkel mogelijk is voor abonnees van de dienst. Het spel zelf is wel speelbaar zonder daar extra voor te hoeven betalen.

Online gaming op de Switch is vanaf september beschikbaar voor 19,99 euro per jaar. Naast de optie om online te spelen, krijgen betalende spelers ook de optie om back-ups van hun saves te maken en komt het abonnement met "aantrekkelijke producten".

De rpg's Pokémon Let's Go! Pikachu en Eevee verschijnen op 16 november op Switch. De games nemen spelers mee naar de regio uit de eerste generatie Pokémon, Kanto. Een eerste trailer werd vorige week uitgebracht.

Pokemon lets go!
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou