Update: Nieuwe trailer introduceert Master Trainers in Pokémon Let's Go | Gamer.nl

Update: Nieuwe trailer introduceert Master Trainers in Pokémon Let's Go | Gamer.nl

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Pokémon Let's Go Pikachu! en Eevee!. In de trailer worden de eerder aangekondigde Master Trainers uitgelicht.

In Pokémon Let's Go Pikachu! en Eevee! kunnen er, na het verhaal gespeeld te hebben, zogenoemde Master Trainers gevonden worden. In totaal zijn er 151 Master Trainers te vinden, één voor elke pokémon. Deze trainers zijn over het hele gebied in de game verspreid. Met het verslaan van een Master Trainer claimt de speler de titel 'Master' voor de specifieke soorten pokémon die de speler verslagen heeft.

De gevechten tu en de Master Trainer en speler worden uitgevoerd met dezelfde enkele pokémon zonder het gebruiken van items. De pokémon van de Master Trainers gebruiken onverwachte vaardigheden die het de speler lastig kan maken om te verslaan.

Bekijk hieronder de Master Trainer-trailer van de Pokémon Let's Go-games.

Origineel bericht: De game director van Pokémon Let's Go Pikachu! en Let's Go Eevee!, Junichi Masuda, heeft bekendgemaakt dat er na het verhaal meer uitdagende content te vinden is in de vorm van master trainers. Dit laat Masuda weten in gesprek met Polygon.

Met de aankomende games, Pokémon Let's Go Pikachu! en Let's Go Eevee! lijkt Game Freak nieuwe spelers voor de franchise te willen bereiken en een simpelere ervaring te willen bieden. Dit gaat gepaard met ietwat makkelijke mechanieken om bijvoorbeeld pokémon te kunnen vangen, iets waar enkele hardcore Pokémon-fans niet tevreden mee lijken te zijn. Dit kan de indruk wekken dat de nieuwe game te makkelijk is en niet de uitdaging biedt die de ervaren fans gewend zijn bij andere Pokémon-games.

Nu heeft Masuda bekendgemaakt dat spelers na het verhaal kunnen vechten tegen zogenoemde 'master trainers'. "Een groot gedeelte van de moeilijkere onderdelen zijn te vinden na het spelen van de normale game. Er zijn manieren om jouw pokémon te versterken, en de reden waarom je dit wilt doen, is omdat je deze master trainers tegenkomt die erg sterk zijn en je na het verhaal gaat zien", aldus Masuda.

Pokemon lets go!

Met het bieden van meer uitdagende content in de game kan dit alsnog uitkomst bieden voor de meer ervaren spelers van de franchise. Tegelijkertijd behoudt het gemak voor beginners om zonder teveel problemen het einde van de game te kunnen bereiken.

Eerder werd bekend dat Pokémon Go een recordomzet behaalde in de maand september. Eén van de mogelijke redenen voor dit succes is de verschillende functies van de Let's Go-games die gelinkt zijn aan Pokémon Go. Zo is het voor spelers mogelijk om gevangen pokémon in Pokémon Go over te zetten en te gebruiken in Pokémon Let's Go Pikachu! en Eevee!.

Pokémon Let's Go Pikachu! en Eevee! verschijnen op 16 november op Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou