Nieuws

Pokémon Legends: Arceus-patch maakt Cherrim vangen makkelijker

Patch lost ook enkele andere bugs op

Geschreven door Michel Musters op
Een patch die voor Pokémon Legends: Arceus is uitgebracht maakt het makkelijker om Cherrim te vangen.

Er zat namelijk een bug in de game rondom deze pokémon. Cherrim, die rondloopt in het onderste gedeelte van Lonely Spring, zou een incorrecte 'catch rate' hebben, waardoor hij nauwelijks te vangen was. In vergelijking konden Cherrim in het bovenste gedeelte wel gemakkelijk worden gevangen. De patch moet dit gelijktrekken.

Update 1.02 lost ook enkele andere bugs op. Zo kon het spel soms wel eens bevriezen wanneer er een Pokéball met een pokémon werd gegooid, zat er een bug in een missie waardoor er geen progressie geboekt kon worden en konden bepaalde pokémon twee keer worden gevangen in plaats van één keer, waardoor bepaalde andere pokémon weer niet gevangen konden worden. Dit is nu allemaal opgelost. Hier zijn de patch notes te lezen.

Pokémon Legends: Arceus kwam onlangs uit op Nintendo Switch en is in een week tijd 6,5 miljoen keer verkocht. Spelers bezoeken in de game de Sinnoh-regio om een nieuwe stad te bouwen en daar de allereerste Pokédex te bouwen. Uniek in dit spel is dat spelers veel meer vrijheid krijgen in de spelwereld dan in eerdere Pokémon-games.

Dit artikel delen:

Lees meer

Days Gone-maker wilde Uncharted-game over jonge Sully ontwikkelen Livestream rondom jubileumviering Nier: Automata aangekondigd
0

Reacties op: Pokémon Legends: Arceus-patch maakt Cherrim vangen makkelijker

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.