Pokémon Legends: Arceus-patch maakt Cherrim vangen makkelijker

Pokémon Legends: Arceus-patch maakt Cherrim vangen makkelijker

Een patch die voor Pokémon Legends: Arceus is uitgebracht maakt het makkelijker om Cherrim te vangen.

Er zat namelijk een bug in de game rondom deze pokémon. Cherrim, die rondloopt in het onderste gedeelte van Lonely Spring, zou een incorrecte 'catch rate' hebben, waardoor hij nauwelijks te vangen was. In vergelijking konden Cherrim in het bovenste gedeelte wel gemakkelijk worden gevangen. De patch moet dit gelijktrekken.

Update 1.02 lost ook enkele andere bugs op. Zo kon het spel soms wel eens bevriezen wanneer er een Pokéball met een pokémon werd gegooid, zat er een bug in een missie waardoor er geen progressie geboekt kon worden en konden bepaalde pokémon twee keer worden gevangen in plaats van één keer, waardoor bepaalde andere pokémon weer niet gevangen konden worden. Dit is nu allemaal opgelost. Hier zijn de patch notes te lezen.

Pokémon Legends: Arceus kwam onlangs uit op Nintendo Switch en is in een week tijd 6,5 miljoen keer verkocht. Spelers bezoeken in de game de Sinnoh-regio om een nieuwe stad te bouwen en daar de allereerste Pokédex te bouwen. Uniek in dit spel is dat spelers veel meer vrijheid krijgen in de spelwereld dan in eerdere Pokémon-games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou