Pokémon HeartGold en SoulSilver komen op 2 april uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De games zouden aanvankelijk vorige week op de markt worden gebracht, maar werden uitgesteld vanwege technische problemen. Sommige versies van Pokémon Heartgold bleken bijvoorbeeld niet te kunnen worden opgestart. Nintendo heeft toen besloten om de games terug te halen. De problemen zijn inmiddels opgelost en Pokémon Heartgold en Soulsilvernworden nu op 2 april verwacht, een week na de originele releasedatum.

Remakes

Heartgold en Soulsilver zijn remakes van Pokémon games Gold en Silver, die in 1999 uitkwamen. Er zijn verschillende verbeteringen aan de nieuwe versies toegevoegd. Zo wordt er een zogenaamde 'Pokéwalker' bij de game geleverd. Dit is een stappenteller waarin de speler zijn Pokémon kan traien. Een Pokémon die in een Pokéwalker zit wordt sterker met elke stap die de speler zet.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou