Nieuws
Pokemon Go

Pokémon Go wil spelers beter binden met dagelijkse bonussen

XP en Stardust

Geschreven door Redactie Gamer.nl op

Ontwikkelaar Niantic komt met dagelijkse bonussen voor Pokémon Go-spelers. Daarmee hoopt het spelers beter aan de game te binden.

Dat meldt het bedrijf. Niantic gaat gebruikers die meerdere dagen achter elkaar een Pokemon weten te vangen een bonus in de vorm van XP en Stardust uitkeren, net als mensen die dagelijks een Pokéstop bezoeken. Wie zeven dagen achter elkaar een Pokémon vangt of een Pokéstop bezoekt, krijgt een extra hoge bonus.

Afgelopen dagen pakten de spelontwikkelaars al uit met een Halloween-versie van het spel, waarbij er ‘engere’ Pokémon te vangen waren en meer Pokémon candy te verkrijgen was.

Pokémon Go werd ongeveer vier maanden geleden gelanceerd en binnen twee maanden meer dan 100 miljoen keer gedownload. Na een piek op 20 juli met 45 miljoen dagelijkse spelers, nam het aantal gebruikers weer af. In de game vangen gebruikers de fictieve wezens om ze te trainen en tegen elkaar te laten strijden.

Door NU.nl

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Nintendo Switch lanceert op 17 maart 2017 in Europa Amiibo-ondersteuning en minigames voor Animal Crossing: New Leaf
0

Reacties op: Pokémon Go wil spelers beter binden met dagelijkse bonussen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.