Pokémon Go viert verjaardag met zomerse Pikachu | Gamer.nl

Pokémon Go viert verjaardag met zomerse Pikachu | Gamer.nl

Pokémon Go bestaat vandaag twee jaar en dat wordt door href="https://pokemongolive.com/post/birthday2018/">Niantic </a>gevierd met een Pikachu die een strohoed en zonnebril draagt.

De Pikachu in zomerse stijl kan vanaf vandaag tot 31 juli verkregen worden. Of hij in het wild voorkomt, of via een speciale mi ie verkregen moet worden is onduidelijk.

Normale Pikachu's komen in deze periode ook meer in het wild voor dan gebruikelijk en spelers die een gouden Pikachu Fan-medaille bezitten kunnen speciale Pikachu-gerelateerde items kopen voor hun avatar. Zo kunnen fans een T-shirt en Pikachu-oren kopen. Deze medaille ontvangt de speler door 300 Pikachu's te vangen.

Daarnaast laat Niantic binnenkort meer weten over een Special Research-event dat focust op de mythische pokémon Celebi.

De zomerse Pikachu is niet de enige speciale versie van een pokémon die gevangen kan worden in Pokémon Go. Aanstaande zondag kunnen fans namelijk een Squirtle met een zonnebril vangen. Deze zonnebril verwijst naar de Pokémon-aflevering, 'Here Comes the Squirtle Squad'. De Community Day van deze maand draait ook om deze water-pokémon.

Celebi
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou