Pokémon Go-speler behaalt maximale level | Gamer.nl

Pokémon Go-speler behaalt maximale level | Gamer.nl

Een Duitse Pokémon Go-speler is level 40 geworden, het hoogst haalbare level in het spel. Op Reddit legt speler uit dat hij hiervoor gebruik maakte van een botprogramma dat het spel voor hem speelt.

"Vooral het laatste level was ontzettend lastig voor mij en mijn bot. Vijf miljoen XP, serieus?" schrijft _problemz op Reddit. "In totaal zijn er twintig miljoen ervaringspunten nodig om het maximale level te bereiken." De gebruiker wil niet prijsgeven hoe de bot precies te werk gaat.

In een screenshot toont _problemz de beloningen voor het behalen van level 40. Geruchten deden de ronde dat hier een Master Ball bij zou zitten, maar dit is niet het geval. De zeldzame Pokéball is wel te vinden in de broncode.

Ook legt _problemz uit dat hij of zij Pokémon Go niet zelf speelt, maar alleen wilde kijken hoe ver hij kon komen met de bot. _problemz heeft geen plannen om het account te verkopen, maar gaat ontwikkelaar Niantic vragen om het account te verwijderen.

Pokémon Go verscheen begin juli op iOS en Android. Het spel gebruikt augmented reality om Pokémon in de echte wereld te projecteren via smartphoneschemen. Hiervoor zijn internet, gps en een camera nodig. Lees hier onze recensie.

Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou