Pokémon Go Plus nu te bestellen in Nederland | Gamer.nl

Pokémon Go Plus nu te bestellen in Nederland | Gamer.nl

De Pokémon Go Plus, een armband dat dient als accessoire voor de Pokémon Go-applicatie, is vanaf nu te bestellen in Nederland via Nintendo's href="https://nos.nintendo-europe.com/products/pokemon-go-plus-175">website</a>. Het apparaat kost 39,99 euro.<br></p>

De Pokémon Go Plus weegt ongeveer 13 gram. Het bijgeleverde polsbandje heeft een diameter van rond de 4 tot 7 cm. Pokémon Go Plus kost 39,99 euro en is enkel te gebruiken met de Pokémon Go-applicatie, die binnenkort voor iOS en Android verschijnt.

Met de draagbare Pokémon Go Plus kunnen spelers handelingen uitvoeren in de Pokémon Go-applicatie zonder naar hun smartphone te hoeven kijken. Het apparaat maakt verbinding met een smartphone via Bluetooth en gebruikt led en trillingen om spelers te informeren over gebeurteni en in de game, zoals de verschijning van een Pokémon. Ook kunnen Pokémon gevangen worden door op een knop op het apparaat te drukken.

Pokémon Go Plus komt rond eind juli uit. De ontwikkelaar van Pokémon Go werkt hard om de applicatie voor die tijd uit te brengen, omdat de armband niet zonder werkt.

Volgens de website van Nintendo heeft de armband een levertijd van veertien werkdagen vanaf de releasedatum van het apparaat. Het is onbekend of de acce oire ook bij andere winkels verkrijgbaar zal zijn.

Pokemon Go Plus
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou