Pokémon Go met dino's in nieuwe mobiele game Jurassic World Alive | Gamer.nl

Pokémon Go met dino's in nieuwe mobiele game Jurassic World Alive | Gamer.nl

Universal heeft een nieuwe mobiele game gebaseerd op Jurassic Park aangekondigd. Jurassic World Alive wordt een Pokémon Go-achtige titel waarin spelers op zoek gaan naar dinosaurussen.

Spelers gaan met Jura ic World Alive ook de echte wereld in om virtuele wezens op te zoeken door middel van augmented reality. Het grote verschil met Pokémon Go is dat de dino's niet gevangen worden. In plaats daarvan wordt een in-game drone uitgestuurd om het DNA van het nabije monster te verkrijgen. Met deze data kunnen spelers de dino klonen of gebruiken om hybride-wezens te creëren voor een eigen collectie.

De dinosauru en die de speler verzameld kunnen vervolgens gebruikt worden om tegen elkaar te strijden, tegen de monsters van andere spelers te vechten of om selfies mee te maken.

Jura ic World Alive wordt gemaakt door Ludia, een studio die eerder games gebaseerd op de franchise maakte. De smartphonegame moet deze lente nog verschijnen voor iOS en Android. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

Jura ic World Alive
Jura ic World Alive
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou