Nieuws
pokemon go

Pokémon Go laat je raiden met vrienden vanuit huis

Ook andere aanpassingen

Geschreven door Zoë Bonefaas op
In Pokémon Go zijn raids vanaf nu tijdelijk vanuit huis mogelijk. Dat maakte ontwikkelaar Niantic onlangs bekend.

Niantic heeft in een blogpostvier punten opgegeven waarin Pokémon Go gaat veranderen. Eerder nam Niantic ook al een aantal corona-maatregelen. De eerste zit hem in bewegen. Het is de bedoeling dat de game jouw activiteit meet door middel van Adventure Sync: “Zodat activiteiten als schoonmaken en hardlopen op een loopband helpen met het halen van in-game-prestaties”, vertelt John Hanke, het hoofd van Niantic.

Punt twee heeft betrekking op de Raid Battles die tijdelijk vanuit huis mogelijk zijn. Niantic wil er wel voor zorgen dat de game de sociale kant blijft benutten. Daarom verbeteren ze het spel zodat spelers met elkaar in contact kunnen blijven, ook als ze elkaar niet daadwerkelijk kunnen ontmoeten. “Binnenkort kun je samen met vrienden Raid Battles verslaan vanuit je eigen huis”, zo meldt Hanke.

Vervolgens wil Niantic dat spelers de wereld blijven ontdekken. Zo moet het mogelijk zijn om op een virtuele manier plekken te bezoeken totdat ze daadwerkelijk weer naar die plekken toe kunnen.

Tot slot meldt Hanke dat Niantic bezig is met het heruitvinden van Live Events, zoals Pokémon Go Fest deze zomer. Wat Niantic daarmee van plan is, is nog onbekend. Niantic is wel bezig om ervoor te zorgen dat Pokémon Go Fest deze zomer ook veel plezier vanuit huis kan brengen.

In de post beschrijft Hanke dat Niantic was opgezet met een missie om mensen naar buiten te krijgen, te laten bewegen en de wereld laten ontdekken. “Met als ultieme doel mensen met elkaar in contact te brengen,” Hanke laat weten dat Niantic altijd overtuigd was dat elementen uit haar games ook prima kunnen werken zonder naar buiten te gaan: “Nu is het tijd om dit aspect prioriteit te geven, met de uitdaging om onze indoor gameplay even vermakelijk en innovatief is als onze outdoor gameplay”.

pokemon go

Dit artikel delen:

Lees meer

Gesloten bèta van Valorant gaat volgende week van start Resident Evil 3 is zowel intens als beperkt
0

Reacties op: Pokémon Go laat je raiden met vrienden vanuit huis

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.