Nieuws

Pokémon Go krijgt nieuw maandelijks event

Plus een nieuwe legendarische water-Pokémon

Geschreven door Bob van der Laan op
Niantic heeft een nieuw evenement aangekondigd voor Pokémon Go.

Pokémon Go krijgt een nieuw wereldwijd maandelijks evenement; Community Day. Hierbij kunnen speciale pokémon met nieuwe aanvallen gevangen worden. Tijdens de Community Day hebben spelers een aantal uur de tijd om een specifieke pokémon te pakken te krijgen. Deze Pokémon krijgt een speciale aanval die weinig andere van de wezens hebben. Naast deze speciale pokémon zijn er tijdens het evenement ook nog extra bonussen te verdienen, zoals dubbele Stardust en XP en Lure Modules.

De allereerste Community Day gaat op 20 januari van start en tussen 11.00 uur en 14.00 uur Nederlandse tijd kunnen spelers een Pikachu vangen met de speciale ‘surf’-aanval, die normaal gesproken alleen door water-pokémon kunnen worden gedaan. Tijdens het evenement is het de bedoeling dat spelers afreizen naar het dichtstbijzijnde park, om daar opzoek te gaan naar Pikachu.

Naast het nieuws over de Community Day heeft Niantic bekendgemaakt dat de legendarische water-Pokémon uit de Hoenn-regio Kyogre is toegevoegd aan Pokémon Go. Spelers hebben tot en met 14 februari de tijd om Kyogre te vangen tijdens Raid Battles. Kyogre maakte zijn Pokémon-debuut in 2003 in de Game Boy Advance-game Pokémon Sapphire.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Pokémon Go binnenkort niet meer te spelen is op iPhone 5 of oudere iPhones. De komende update zal er namelijk voor zorgen dat alleen iOS-apparaten die iOS op iOS 11 kunnen draaien. Dit betekent dat sommige spelers vanaf 28 februari geen Pokémon Go meer op hun huidige toestel kunnen spelen.

Bron: Pokémon Go

Dit artikel delen:

Lees meer

Gebruik jij je smartphone als gameplatform? Update: Korte Dragon Ball FighterZ bèta komt morgen
0

Reacties op: Pokémon Go krijgt nieuw maandelijks event

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.