Pokémon Go-evenement in Haarlem groot succes | Gamer.nl

Pokémon Go-evenement in Haarlem groot succes | Gamer.nl

Gisterenmiddag om 16:00 uur organiseerde Gamer.nl samen met zustersites InsideGamer en Power Unlimited een Pokémon Go-evenement op de Grote Markt te Haarlem. Honderden gamers kwamen er op af.

Het evenement werd een dag van te voren aangekondigd via de betreffende websites en een Facebook-evenement. Hoewel het evenement gisteren op zo'n 100 aanwezigen stond, kwamen er minstens vijfhonderd spelers op het evenement af en was het een groot succes.

Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited hadden een stand op de Grote Markt staan en plaatsen een lure module in de diverse Pokepoints op de markt, wat meer en sterkere Pokémon aan trekt. InsideGamer-hoofdredacteur Martin Verschoor opende het evenement om iets over 4 enthousiast, waarna het themanummer van Pokémon door de speakers schalde. Honderden gamers zaten niet alleen op hun telefoon te kijken, maar hadden het ook naar hun zin met elkaar en wi elden ervaringen uit. Daarnaast gaven de drie websites ook een aantal t-shirts van hun merk weg.

Dat het evenement een succes was, was niet alleen te zien uit de honderden gamers op de markt, maar ook in de media. Op voorhand maakte onder andere RTL Nieuws al een vermelding van het evenement, maar toen de meeting rond 17:30 uur was afgelopen stond de Nederlandse media vol met artikelen. Onder andere het Haarlems Dagblad en FOK.nl versloegen het evenement. RTVNH en Hyped hadden livestreams en zelfs het Jeugdjournaal besteedde er aandacht aan. Ook stond het evenement vanochtend op de voorpagina van de Metro.

Gamer.nl heeft zo snel mogelijk een reportage in videovorm van het evenement op de website staan. In de tu entijd zijn hieronder een aantal foto's te zien, gemaakt door de redactie en bezoekers.

Haarlem
Haarlem
Haarlem
Haarlem
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou