Pokémon Go Earth Day gaat een week langer door | Gamer.nl

Pokémon Go Earth Day gaat een week langer door | Gamer.nl

Pokémon Go Earth Day gaat een week langer door. Daarbij worden een aantal extra bonussen vrijgegeven.

Eerder deze maand werd bekend dat Pokemon Go spelers drie keer de normale hoeveelheid stardust krijgen bij het vangen van gras-, aarde-, en water-type pokémon. Deze extra hoeveelheid stardust was alleen geldig wanneer minstens 1.500 spelers meededen aan verschillende Earth Day-events. Deze evenementen hielden in dat spelers moesten meedoen aan het opruimen van afval.

Sommige deelnemers rapporteerden dat ze niet de extra hoeveelheid stardust kregen terwijl het quotum van spelers die meehielpen met het opruimen van afval wel was gehaald.

Dit is niet de enige bonus. Het spel introduceert ook een hogere spawn rate van gras-, aarde-, en water-type pokémon en ter ere van het event is er een glimmende Wailmar beschikbaar. Deze spawnen over de hele wereld. Nu trekt Niantic de bonu en één week langer door en duurt het evenement tot 30 april.

Niantic heeft vaker Pokémon Go-events. Zo was er vorige week een Community Day waar Mareep centraal stond en komt er op 19 mei een editie met Charmander. Daarnaast introduceerde Ninatic laatst dagelijkse mi ies.

glimmende Wailmar pokemon go
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou