Nieuws
Mewtwo

Pokémon Go brengt Mewtwo naar normale raids

Ook andere exclusieve Pokémon van de partij

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Niantic heeft de details bekendgemaakt bij de afsluiting van het Summer Event in Pokémon Go. Zo verschijnt de legendarische Pokémon Mewtwo binnenkort in normale raids.

Met de wereldwijde 'Ultra Unlock' krijgt Mewtwo dus een plek in normale raids, waar voorheen Mewtwo alleen gevangen kon worden in speciale invite-only-raids die voor veel spelers moeilijk te bereiken was.

De Mewtwo-raids beginnen op 20 september en eindigen op 23 oktober. Naast Mewtwo wordt het ook mogelijk om regio-Pokémon te vangen die alleen in specifieke werelddelen te vangen zijn. De Pokémon in kwestie zijn Mr.Mime (Europa), Tauros (Noord-Amerika), Farfetch'd (Japan) en Kangaskhan (Australië). Deze regio-Pokémon worden beschikbaar voor spelers via eieren met een afstand van zeven kilometer.

Pokemon Go

Daarnaast gaan er in de game ook meer Pokémon verschijnen uit de Kanto-regio.

Deze raids volgen na een zomerperiode waarin raids beschikbaar waren voor de legendarische Pokémon Articuno, Zapdos en Moltres. Deze Pokémon zijn vanaf 13 september tot 20 september opnieuw te vangen en hebben wederom een kans om shiny te zijn.

Dit artikel delen:

Lees meer

Huis van Twitch-streamer wordt in een week twee keer beschoten Nieuwe game Kingdoms of Amalur alleen mogelijk indien EA instemt
0

Reacties op: Pokémon Go brengt Mewtwo naar normale raids

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.