Pokémon Go brengt Mewtwo naar normale raids | Gamer.nl

Pokémon Go brengt Mewtwo naar normale raids | Gamer.nl

Niantic heeft de details bekendgemaakt bij de afsluiting van het Summer Event in Pokémon Go. Zo verschijnt de legendarische Pokémon Mewtwo binnenkort in normale raids.

Met de wereldwijde 'Ultra Unlock' krijgt Mewtwo dus een plek in normale raids, waar voorheen Mewtwo alleen gevangen kon worden in speciale invite-only-raids die voor veel spelers moeilijk te bereiken was.

De Mewtwo-raids beginnen op 20 september en eindigen op 23 oktober. Naast Mewtwo wordt het ook mogelijk om regio-Pokémon te vangen die alleen in specifieke werelddelen te vangen zijn. De Pokémon in kwestie zijn Mr.Mime (Europa), Tauros (Noord-Amerika), Farfetch'd (Japan) en Kangaskhan (Australië). Deze regio-Pokémon worden beschikbaar voor spelers via eieren met een afstand van zeven kilometer.

Pokemon Go

Daarnaast gaan er in de game ook meer Pokémon verschijnen uit de Kanto-regio.

Deze raids volgen na een zomerperiode waarin raids beschikbaar waren voor de legendarische Pokémon Articuno, Zapdos en Moltres. Deze Pokémon zijn vanaf 13 september tot 20 september opnieuw te vangen en hebben wederom een kans om shiny te zijn.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou