Pokémon debuten in Pokémon Go tijdens Halloween-evenement

Pokémon debuten in Pokémon Go tijdens Halloween-evenement

Deze maand wordt er een Halloween-evenement gehouden in Pokémon Go, waarbij diverse pokémon voor het eerst te vangen zijn in het mobiele spel.

Het evenement gaat aanstaande vrijdag van start en loopt tot het einde van deze maand. Onder de nieuwe pokémon die te vangen zijn, vallen Pumpkaboo, Gourgeist, Phantump en Trevenant.

Er wordt ook een nieuw element aan de game toegevoegd. Pumpkaboo komt namelijk in vier verschillende groottes. Het formaat van de Pumpkaboo bepaalt vervolgens de grootte van de evolutie van de pokémon. Op de mao wordt aangegeven hoe groot de pokémon in kwestie is.

Verder moet in de eerste week van het evenement Galarian Slowking debuteren - Galarian Slowpoke kan voor het eerst in deze pokémon veranderen. In de tweede week debuteert Mega Absol via Mega Raids. Er komen ook nieuwe kostuums voor Pikachu, Piplup en Drifblim.

Verder kan wanneer het avond en nacht is het Lavender Town-thema gehoord worden in de game. Tot slot worden er ook nieuwe stickers en avatar-items toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om een Pikachu-pompoen op het hoofd te dragen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou