Nieuws
Pokemon Go

Pokémon debuten in Pokémon Go tijdens Halloween-evenement

Draag een pompoenmasker in de vorm van Pikachu

Geschreven door Michel Musters op
Deze maand wordt er een Halloween-evenement gehouden in Pokémon Go, waarbij diverse pokémon voor het eerst te vangen zijn in het mobiele spel.

Het evenement gaat aanstaande vrijdag van start en loopt tot het einde van deze maand. Onder de nieuwe pokémon die te vangen zijn, vallen Pumpkaboo, Gourgeist, Phantump en Trevenant.

Er wordt ook een nieuw element aan de game toegevoegd. Pumpkaboo komt namelijk in vier verschillende groottes. Het formaat van de Pumpkaboo bepaalt vervolgens de grootte van de evolutie van de pokémon. Op de mao wordt aangegeven hoe groot de pokémon in kwestie is.

Verder moet in de eerste week van het evenement Galarian Slowking debuteren - Galarian Slowpoke kan voor het eerst in deze pokémon veranderen. In de tweede week debuteert Mega Absol via Mega Raids. Er komen ook nieuwe kostuums voor Pikachu, Piplup en Drifblim.

Verder kan wanneer het avond en nacht is het Lavender Town-thema gehoord worden in de game. Tot slot worden er ook nieuwe stickers en avatar-items toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om een Pikachu-pompoen op het hoofd te dragen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Epic geeft toe dat Impostors in Fortnite geïnspireerd is door Among Us Nieuwe beelden van aankomende Saints Row-reboot getoond
0

Reacties op: Pokémon debuten in Pokémon Go tijdens Halloween-evenement

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.