Update: Pikachu met Kanto/Johto-petje is nu verkrijgbaar voor Pokémon Sun en Moon | Gamer.nl

Update: Pikachu met Kanto/Johto-petje is nu verkrijgbaar voor Pokémon Sun en Moon | Gamer.nl

Update: De speciale Pikachu-editie met het originele petje van Ash uit het eerste en tweede seizoen van de televisieserie is nu te downloaden voor Pokémon Sun en Moon. Deze versie van Pikachu is een week lang verkrijgbaar, waarna Pikachu met het Hoenn-petje beschikbaar wordt vanaf 26 september. Pokémon-fans kunnen maar één van deze speciale Pikachu's downloaden per exemplaar van de game. Hieronder staan de datums waarop de verschillende zes Pikachu's te krijgen zijn.

Origineel bericht: The Pokémon Company licht alle festiviteiten rondom Pokémon de Film: Ik Kies Jou! uit.

Pokémon de Film: Ik Kies Jou! is een nieuwe animatiefilm die uitkomt in de bioscopen op 5 en 6 november. De film belicht de voorgeschiedenis van de hechte vriendschap tu en Ash en Pikachu, zoals deze centraal stond in het eerste seizoen van Pokémon Indigo League. Samen gaan zij op zoek naar de legendarische pokémon Ho-Oh.

Wanneer de film precies in Nederland draait is nog niet bekend, maar zal binnenkort onthuld worden op de Fathom Events-website. Op deze website komt dan ook een volledige lijst te staan met bioscoopvestigingen waar de film te zien zal zijn en dit is tevens waar kaartjes aangeschaft kunnen worden.

Pokémon-fans die een kaartje kopen voor de voorstelling, ontvangen een nooit eerder getoonde Pokémon-kaart met daarop Ash's Pikachu die het petje van zijn trainer draagt. Hieronder is de kaart te zien. Bij vroege vertoningen van de eerste Pokémon-film Mewtwo tegen Mew werd ook een exclusieve Pokémon-kaart weggeven aan bioscoopgangers waarop de mysterieuze, legendarische pokémon Mew afgebeeld is.

Pikachu

Dezelfde mensen ontvangen ook een QR-code waarmee een in-game evenement wordt vrijgegeven in Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon, die 17 november lanceert. Bij gebruik van de code ontvangen spelers ook een speciale Pikachu die het petje van Ash draagt. Met ingang van 19 september zijn er zes versies van Ash's Pikachu, verkrijgbaar voor Pokémon Sun en Pokémon Moon via een wachtwoord op Pokemon.com. Iedere speler kan maar één van de zes versies krijgen, dus moet er van te voren een keuze gemaakt worden. Elk van de versies is verkrijgbaar gedurende verschillende weken. De verspreidingsdatums voor elke Pikachu zijn:

  • 19–25 september: Ash’s Pikachu (originele pet)
  • 26 september – 2 oktober: Ash’s Pikachu (Hoenn pet)
  • 3–9 oktober: Ash’s Pikachu (Sinnoh pet)
  • 10–16 oktober: Ash’s Pikachu (Unova pet)
  • 17–23 oktober: Ash’s Pikachu (Kalos pet)
  • 24–30 oktober: Ash’s Pikachu (Alola pet)

Bekijk hieronder de teasertrailer van de film.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou