Nieuws
Pokemon Center

Pokémon Center-winkel komt tijdelijk naar Londen

Voor lancering Pokémon Sword en Shield

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Londen krijgt in oktober een tijdelijke Pokémon Center-winkel, waar exclusieve merchandise wordt verkocht. Dit wordt de eerste officiële Pokémon-winkel in Europa sinds 2014.

Op het Twitter-account van Pokémon UK is aangekondigd dat Londen een tijdelijke Pokémon Center krijgt. In de exclusieve winkel, welke volledig in het teken staat van Pokémon, wordt officiële merchandise van de populaire franchise verkocht, zoals knuffels, actiefiguren, kleding en meer. Veel van deze artikelen zijn nergens anders verkrijgbaar en zijn dan ook erg gewild.

Hoewel Pokémon UK in het bericht op Twitter alleen zei dat de tijdelijke Pokémon Center in Londen opent in oktober, heeft The Pokémon Company bevestigt dat deze opening plaatsvindt op 18 oktober. Een maand later worden op 15 november de deuren weer gesloten, op dezelfde dag dat Pokémon Sword en Shield worden gelanceerd voor de Nintendo Switch.

De Pokémon Center-winkels zijn momenteel alleen te vinden in Japan, Singapore en de in Verenigde Staten. Hiervan bevinden twaalf winkels zich in Japan, terwijl Singapore en de Verenigde Staten beide slechts één echte winkel tellen. In 2014 kwam de Pokémon Center voor eerst naar Europa met een tijdelijke winkel in Parijs, welke voor drie weken was geopend.

Pokemon Center

Dit artikel delen:

Lees meer

Nightwolf vanaf 13 augustus verkrijgbaar in Mortal Kombat 11 Eerste gameplay Fifa 20 getoond tijdens WK Fifa
2

Reacties op: Pokémon Center-winkel komt tijdelijk naar Londen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • TheChimpiee

  • 5 augustus 2019 15:05
  Snap niet waarom ze meer van deze winkels hier vestigen (europa/amerika). Heb meerdere pokemon centers bezocht in tokio. Hartstikke populair daar en gave winkels ook. Snap dat de hype daar meer is dan hier maar als ze beperkt blijven zou het hier zomaar een succes kunnen zijn

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  whaha

  • 5 augustus 2019 22:18
  @TheChimpiee mja, anders kunnen ze de winst niet 'Gigantimaxen'.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.