Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl verschijnen op 19 november

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl verschijnen op 19 november

The Pokémon Company heeft de releasedata van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl, en Pokémon Legends Arceus onthuld. 

Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn vanaf 19 november beschikbaar voor Nintendo Switch. In een tweet zijn de doosjes van de remakes onthuld, die worden gemaakt door het Koreaanse bedrijf ILCA, in samenwerking met Game Freak. De games moeten 'trouw blijven' aan de originele DS-titels, maar ook enkele verfijningen toevoegen.

Pokémon Legends Arceus verschijnt op 28 januari. Ook van die game is het doosje onthuld, dat het feodale Sinnoh weergeeft waar de game zich afspeelt. Legends Arceus speelt zich af in een volledig open wereld waarin spelers de eerste Pokédex moeten opbouwen.

Er zijn geen nieuwe gameplaybeelden van de titels onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beide zullen er komen!

0
test

Ik ga voor pearl. Kies altijd voor de tofste legendary op de voorkant 😂

0
test

@MissMeNL Maar de tofste legendary is juist Dialga. ;)

0
test

@Ardyn hahaha smaken enzo. Vind palkia echt veel mooier en daarbij ook nog de kleur.

0

@MissMeNL Idem Ditto (Har har), alleen dan voel ik me weer slecht wanneer ik er achter kom dat de andere versie iets als een Vulpix heeft dat ik zou willen

0
test

@Tad ik had dat met sword. Shield had gigantamax gengar. Vet balen. Maar aan de ander kant krijg je altijd gegarandeerd de legendary pokemon van de voorkant ingame. Dan neem ik maar mijn favorieten voor lief. Plus je kan altijd wel online ruilen tegenwoordig of overzetten van vorige games naar nieuwe games.

0

Aanbevolen voor jou