Pokémon Black & White krijgen eigen toernooiwebsite | Gamer.nl

Pokémon Black & White krijgen eigen toernooiwebsite | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de website kunnen gamers hun vooruitgang in het spel synchroniseren door hun Nintendo DS met hun PC te verbinden. De site houdt alle statistieken bij van gevechten die online zijn gevoerd. Op basis van de statistieken wordt de ranglijstpositie van iedere Pokémon-trainer bepaald. Het bepaalt of de trainer hoog genoeg in de ranglijst staat om deel te nemen aan regionale, nationale of internationale toernooien die live worden gevoerd. Global Link zal ook minigames organiseren waarin gamers Pokémon en andere items kunnen verzamelen die kunnen worden overgezet naar de Nintendo DS.

Populair

Pokémon Black & White komen op 4 maart uit in Europa voor Nintendo DS. De twee titels uit de populaire serie zijn sinds 18 september verkrijgbaar in Japan. Op 9 januari waren de twee games samen 5 miljoen keer verkocht, een verkooprecord voor DS-games in Japan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou