Pokémon Black & White krijgen direct vervolg op DS | Gamer.nl

Pokémon Black & White krijgen direct vervolg op DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Pokémon Black & White 2 komen uit voor DS, dat terwijl de 3DS inmiddels gelanceerd is. Wat de precieze beweegredenen zijn voor deze besli ing, zei Masuda niet. Wel maakte hij bekend dat er voor 3DS- en DSi-bezitters speciale features beschikbaar komen wanneer zij de nieuwe Pokémon-games op hun nieuwere handheld spelen.

Het is met Pokémon Black & White 2 voor het eerst dat er een direct genummerd vervolg uitkomt binnen de reeks. Voorheen kregen de nieuwe delen op de handheld ook altijd een nieuwe kleur mee, zoals Gold/Silver en Ruby/Sapphire. In hoeverre de directe opvolging doorklinkt in het verhaal en de gameplay van de twee nieuwe games, is nog onduidelijk.

De pokémon die met de aankondiging als mascotte van het vervolg onthuld werd, betreft Kyurem. Deze legendarische pokémon krijgt twee nieuwe vormen, een zwarte en een witte. Kuyrum behoort samen met Reshiram en Zekrom tot het Tao Trio. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou