Pokémon Black en White al meer dan 5 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Pokémon Black en White al meer dan 5 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sinds de release van de spellen in Japan op 18 september zijn ze samen al 5.036.724 keer verkocht. Pokémon Black en White zijn niet de eerste DS-games die dit aantal hebben bereikt, maar wisten dit wel als snelste te behalen. Nog voordat de games in de Japanse winkels lagen, hadden een miljoen mensen al een exemplaar gereserveerd.

Europese release

Deze week maakte het Official Nintendo Magazine bekend dat Pokémon Black en White op 4 maart in Europa uitgebracht worden. Black en White vormen samen de vijfde generatie Pokémon-games. In tegenstelling tot de afgelopen games bevatten zij bij de eerste keer spelen enkel nieuwe Pokémon. Pas nadat het spel minimaal één keer is doorgespeeld zullen ook weer Pokémon van oudere generaties verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou