Pokémon Bank voor Pokémon Ultra Sun en Moon komt deze maand nog | Gamer.nl

Pokémon Bank voor Pokémon Ultra Sun en Moon komt deze maand nog | Gamer.nl

Pokémon Bank biedt vanaf eind november ondersteuning voor Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon.

Met Pokémon Bank kunnen Pokémon-spelers hun wezens opslaan in boxes buiten de game. De feature kost 4,99 euro per jaar en kan gebruikt worden om pokémon te beheren uit verschillende Pokémon-spellen. Deze feature komt volgens Serebii.net deze maand nog voor Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon.

Het is tevens een goede manier om deze wezens uit oudere games over te zetten naar nieuwe. Zo is Pokémon Bank bijvoorbeeld ook te gebruiken om beestjes uit de 3DS-versies van Pokémon Blue, Red, Yellow, Gold en Silver over te zetten naar Pokémon Sun en Moon. Vanaf eind november is dit mogelijk via de Poké Transporter (gratis bij aanschaf van Pokémon Bank), waarmee wezens uit de oudere games naar Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon gebracht kunnen worden.

Toen Pokémon Sun en Moon uitkwamen duurde het een aantal maanden voor Pokémon Bank deze games ondersteunde. Dat Pokémon Bank in dezelfde maand al te gebruiken is voor de pas uitgebrachte Pokémon-games is dus voor veel fans een aangename verra ing. De komst van Pokémon Bank beïnvloedt vaak ook de officiële VGC-regels voor Pokémon-toernooien. De regels die vanaf 2018 gelden zij op de officiële Pokémon-website te lezen.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon en Pokémon Bank zijn beschikbaar voor Nintendo 3DS. Onze review van de pas verschenen games op Gamer.nl is hier te lezen.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou