Nieuws
temtem

Pokémon-achtige mmo Temtem gaat op 6 september uit Early Access

Game komt uit op pc, PS5, Xbox Series en Switch

Geschreven door Michel Musters op
Temtem, een mmo die wel wat wegheeft van de Pokémon-franchise, gaat op 6 september uit Early Access en komt dan officieel uit.

Dat heeft ontwikkelaar Crema aangekondigd. De game komt op 6 september volledig uit op pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch. Begin 2020 kwam de game al in Early Access beschikbaar op pc en eind 2020 kwam de Early Access-versie ook op PS5 beschikbaar.

De uiteindelijke versie van Temtem bevat onder andere een nieuw eiland om te verkennen aan het einde van het spel, alsmede wekelijkse missies, seizoensgebonden content en een Battle Pass met zowel gratis als betaalde beloningen. Het spel komt op consoles ook fysiek uit.

Temtem is een mmo waarin spelers op avontuur gaan op het Airborne-archipel, waar men zogeheten Tem kan vangen en andere trainers kan uitdagen. Ook is de game coöperatief te spelen en kunnen spelers hun huis naar eigen smaak inrichten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Assassin's Creed Valhalla-update laat spelers verschillende loadouts kiezen Hazard Zone in Battlefield 2042 krijgt geen nieuwe content meer
0

Reacties op: Pokémon-achtige mmo Temtem gaat op 6 september uit Early Access

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.