Nieuws

PlayStation VR2-modus Resident Evil 4 Remake verschijnt als gratis update

Een releasedatum voor de vr-modus is nog niet bekend

Geschreven door Michel Musters op
Capcom zal in de toekomst een PlayStation VR2-modus voor de PS5-versie van Resident Evil 4 Remake als gratis update uitbrengen.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd via een Japanstalige tweet. "De vr-modus voor Resident Evil 4 is in ontwikkeling! Kijk alsjeblieft uit naar meer details in de toekomst." In een vervolgtweet werd gemeld dat de vr-modus voor de game als gratis dlc uitkomt op PlayStation 5 en dus PS VR2.

Wanneer de vr-modus beschikbaar moet komen, is niet bekend. De vr-modus van Resident Evil Village is wel vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 5 - dezelfde dag als de release van de PlayStation VR2.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

De remake van Resident Evil 4 komt op 24 maart uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de PS4-versie kopen kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Winnaar aankomend Street Fighter 6-toernooi ontvangt miljoen dollar Twintig miljoen exemplaren van Elden Ring verscheept
1

Reacties op: PlayStation VR2-modus Resident Evil 4 Remake verschijnt als gratis update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    adutchman

    • 22 februari 2023 12:43
    Nice dan haal ik hem later!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.