PlayStation VR2-modus Resident Evil 4 Remake verschijnt als gratis update

PlayStation VR2-modus Resident Evil 4 Remake verschijnt als gratis update

Capcom zal in de toekomst een PlayStation VR2-modus voor de PS5-versie van Resident Evil 4 Remake als gratis update uitbrengen.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd via een Japanstalige tweet. "De vr-modus voor Resident Evil 4 is in ontwikkeling! Kijk alsjeblieft uit naar meer details in de toekomst." In een vervolgtweet werd gemeld dat de vr-modus voor de game als gratis dlc uitkomt op PlayStation 5 en dus PS VR2.

Wanneer de vr-modus beschikbaar moet komen, is niet bekend. De vr-modus van Resident Evil Village is wel vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 5 - dezelfde dag als de release van de PlayStation VR2.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games binnen de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

De remake van Resident Evil 4 komt op 24 maart uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de PS4-versie kopen kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie. 

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou