PlayStation VR2-game The Dark Pictures: Switchback VR uitgesteld

PlayStation VR2-game The Dark Pictures: Switchback VR uitgesteld

Horrorgame The Dark Pictures: Switchback VR is uitgesteld naar 16 maart.

De PlayStation VR2-game van Supermassive Games had eerst tegelijk met de vr-headset uit moeten komen op 22 februari. De ontwikkelaar laat weten dat men heeft besloten het spel een krappe maand uit te stellen om "de meest gepolijste, engste ervaring mogelijk te leveren".

The Dark Pictures: Switchback VR is een on-rails shooter, vergelijkbaar met Until Dawn: Rush of Blood op de eerste PSVR. Spelers doen in deze nieuwe horrorgame onder andere een spookschip, een hotel, een woestijn met vampiers en het oude New England aan. Het spel moet 39,99 euro gaan kosten. Op Twitter laat Supermassive overigens weten dat er geen fysieke editie van de game gepland staat.

Eerder bleek al dat Switchback VR gebruikmaakt van de eye-tracking-technologie in PlayStation VR2. Zo is er een situatie in een game waarbij spelers voor een deur komen te staan met de melding 'niet knipperen'. In de kamer achter de deur zijn ogenschijnlijk levenloze mannequins te vinden die alleen bewegen wanneer mensen met hun ogen knipperen - elke keer als men knippert, komen de mannequins dus op een andere plek te staan.

Sony onthulde onlangs alle PS VR2-games die in februari en maart uitkomen. Die lijst is zover bekend compleet en correct, op het net uitgestelde Switchback VR na dan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou