PlayStation Vita-accu levert drie tot vijf uur gameplay | Gamer.nl

PlayStation Vita-accu levert drie tot vijf uur gameplay | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony gaf daarnaast nog enkele andere details vrij over de accuduur. De schatting van drie tot vijf uur geldt voor wanneer spelers gamen zonder verbinding te maken met het internet. Als zij video's afspelen, houdt de handheld het maximaal vijf uur vol. Muziek luisteren kan zo'n 9 uur, mits het apparaat op standby staat. Het opladen van de Vita-accu neemt ongeveer twee uur en veertig minuten in beslag, liet Sony tot slot weten.

De PlayStation Vita lanceert 17 december in Japan. Met de Japanse lancering zijn er 26 titels beschikbaar. In de periode daarna zouden er volgens Sony nog 74 moeten volgen, dat heeft aangegeven de Vita zo goed mogelijk te gaan ondersteunen. Onder de lanceertitels bevinden zich Ultimate Marvel vs Capcom 3, BlazBlue: Continuum Shift Extend en een Katamari Damacy-game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou