PlayStation-versies van The Ascent duiken wederom op

PlayStation-versies van The Ascent duiken wederom op

Er wordt wederom melding gemaakt van PlayStation-versies van The Ascent, ditmaal door het Amerikaanse Entertainment Software Rating Board.

De ESRB maakt zowel melding van een PS4- als PS5-versie van de game. Dat is opvallend, want officieel is The Ascent alleen maar voor Xbox en pc verkrijgbaar en zijn PlayStation-versies nog niet officieel aangekondigd. 

Wel werd eind vorig jaar een PlayStation-versie al in Taiwan van leeftijdsclassificatie voorzien. Het is dus mogelijk dat ontwikkelaar Neon Giant in de toekomst de PlayStation-editie aankondigt. Neon Giant liet eerder al weten op de hoogte te zijn van de vraag naar een PlayStation-versie van de game.

The Ascent verscheen afgelopen zomer voor Xbox-consoles en pc. Het is een twin-stick shooter-rpg, waarin spelers moeten zien te overleven op de vliegende metropool Veles. Daar maken bedrijven zoals The Ascent Group de dienst uit, totdat een ramp plaatsvindt en spelers moeten vechten tegen vijandelijke bedrijven.

De game is met maximaal vier spelers in co-op speelbaar en berust op dekking zoeken en positionering. Ook is het mogelijk om implantaten aan te schaffen voor nieuwe vaardigheden. De ontwikkelaar benadrukte eerder dat het verhaal verder de boventoon voert, waarbij spelers dialoogkeuzes maken.

The Ascent

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zal wel aan het einde van de maand komen, dan is de game 6 maanden oud en 6 maanden of een jaar zijn de typische lengtes voor exclusieve deals.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dan mag ik wel hopen dat de game daar wat beter op draait. Man wat een bugs in dit spel. Ik vind het echt een leuk spel, maar ze moeten echt het een e ander nog gaan patchen. We zijn al 6 maanden verder. - muziek die helemaal wegvalt - muziek die blijft hangen (met name in sommige "steden") - je character die ineens verdwijnt. Zie een zwevend geweer. - regelmatig uit de game gegooid worden

0

Aanbevolen voor jou