Na alle geruchten is het hoge woord er bijna uit: BioShock komt naar de PlayStation 3. Take-Two's weergaloze shooter op de bodem van de zee zal volgens het Britse tijdschrift PSM3 eindelijk op Sony's console uitkomen.

Op de cover van het nieuwe nummer van PSM3, die 5 juni in de Engelse winkels zou moeten liggen, staat dat er een preview van de PlayStation 3-versie van BioShock te lezen valt, samen met een hoop screenshots. Take-Two heeft vooralsnog geen reactie gegeven, maar we kunnen ons voorstellen dat een tijdschrift niet zo'n grote exclusieve scoop gaat verzinnen.

Verder is er nog helemaal niets bekend over deze zeer waarschijnlijke titel, dus ook niet of we extra uren gameplay voorgeschoteld krijgen. Niet dat het uit maakt: op zichzelf is BioShock al een geweldige titel, zoals je ook in onze recensie kunt lezen. Nog even wachten op een confirmatie en PlayStation eigenaren hebben reden tot een feestje. We houden je op de hoogte. Update: Inmiddels is ook bekend dat het nieuwe nummer van Amerikaans tijdschrift Electronic Gaming Monthly de PS3-versie van BioShock op de cover heeft staan. Volgens hen heeft Take-Two toegegeven dat BioShock dit jaar rond de feestdagen in de winkels ligt.