'PlayStation Store vanaf 24 mei weer beschikbaar' | Gamer.nl

'PlayStation Store vanaf 24 mei weer beschikbaar' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De PlayStation Store is dan ruim een maand offline geweest. Vanaf dinsdag gaat Sony de virtuele winkel twee weken lang twee keer per week updaten met nieuwe games en content, om de opgelopen achterstand in te halen. Updates komen dan op 24, 27 en 31 mei en 3 juni. Als ontwikkelaars zich zorgen maken over de nieuwe releasedatum van hun content, kunnen ze contact opnemen met Sony, staat in de memo. 

Sony's communitymanager Patrick Seybold heeft gereageerd op de uitgelekte memo en zegt dat er nog geen releasedatum vaststaat voor de PlayStation Store. "We hebben geen specifieke datum aangekondigd, alleen gezegd dat we verwachten de service weer volledig beschikbaar te hebben tegen het eind van de maand. Alle andere berichtgeving is puur speculatief."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou