PlayStation Store Summer Sale van start gegaan | Gamer.nl

PlayStation Store Summer Sale van start gegaan | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De Summer Sale loopt tot 27 augustus en iedere woensdag wordt het aanbod ververst. In totaal worden 200 verschillende dingen, van games tot downloadbare content, tegen gereduceerd bedrag aangeboden. Deze week zijn er een onder meer een aantal PlayStation 4-titels met korting te koop. 

Battlefield 4 voor PS4 is nu voor 34,99 euro te koop en ook de verschillende stukken DLC zijn tegen korting verkrijgbaar. FIFA 14 voor PS4 is voor 39,99 euro te verkrijgen, terwijl Need for Speed Rivals voor PS4 voor 34,99 euro is aan te schaffen. Voor PlayStation 3 en Vita zijn ook verschillende aanbiedingen. Zo kost Batman: Arkham Origins tijdelijk 24,99 euro, Burnout Paradise 7,99 euro en Dead Island 7,49 euro. Een volledig overzicht van de huidige geldende kortingen zijn te vinden op de officiële blog van PlayStation. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou