PlayStation Store geüpdatet, heeft aparte demosectie | Gamer.nl

PlayStation Store geüpdatet, heeft aparte demosectie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gamers vinden hier demo's van retailgames, trials van downloadbare games en een alfabetische demolijst. Bovendien bevat de Europese PlayStation Store nu een franchise-sectie, waar games, downloadbare content, thema's en andere items worden verzameld op basis van de franchise waartoe ze behoren. Zo zijn er secties voor Killzone, Call of Duty en A a in's Creed.

Thema's en Avatars zijn naar de voorpagina gehaald, zodat ze eenvoudiger te vinden zijn. Ook is er een Charts-sectie, waar spelers eenvoudig de populairste content kunnen vinden op basis van top 10's van games, demo's mini's en andere content. Ook is het PlayStation Plus-gedeelte volgens Sony beter georganiseerd, dankzij subcategorieën en banners.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou