PlayStation Stars nu beschikbaar in Europa

PlayStation Stars nu beschikbaar in Europa

Sony's loyaliteitsprogramma PlayStation Stars is nu beschikbaar in Nederland, België en de rest van Europa.

Het programma kwam eerder al beschikbaar in Azië en Amerika. Vooralsnog kan men zich alleen aanmelden voor PlayStation Stars via de officiële PlayStation-app op smartphones.

PlayStation Stars laat spelers beloningen vrijspelen door allerlei games uit te spelen en mee te doen aan activiteiten, vergelijkbaar met Xbox Rewards. Vrijgespeelde punten kunnen in een online winkel worden ingeruild voor allerlei extra's. 

Ook kunnen 'Digital Collectibles' worden vrijgespeeld, een soort virtuele beeldjes die in een trofeeënkast kunnen worden uitgestald. Daarbij geeft de hoogste rang bij PlayStation Stars voorrang in de chat van PlayStations klantenservice.

Lees hier meer over PlayStation Stars.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vond het een cool concept, tot ik er achter kwam dat ik niks kan beginnen zonder de app te downloaden. Dacht dat ik via mijn PS5 wel het een en andere zou kunnen bekijken of doen en vrijspelen.. Jammer, gemiste kans voor mij. Voor mij niks waard dus. Hopelijk dat ze het verder uitbreiden zodat het gewoon gebruikt kan worden via de PS5 zelf. Off topic: Wanneer gaat Gamer werken aan de chat functionaliteit? Absurd dat ik "1 - een" niet kan schrijven met accenten omdat dit wordt gezien als spam nog steeds. En ik kan ook nog STEEDS mijn eigen berichten niet verwijderen. Wil niet zeiken, maar kom op, dit is wel de basis van de basis toch? :P

0
test

@Markus88 wat is er mis met een app downloaden? ik mag aannemen dat je een smartphone hebt. Of is het principieel?

0
test

@Aerofox81 0:31 dO yOu GuYs NoT hAvE pHoNeS?

0
test

@Aerofox81 Nee, zeker niet. Ik wil gewoon alles persoonlijk via 1 platform hebben, en dus niet hele tijd switchen tussen mijn phone en ps5 om dingen voor elkaar te krijgen. Dat zou voor mij in ieder geval super fijn zijn, maar het is inderdaad ook een kleine moeite om het via je phone te doen, dus maybe gewoon DOEN, haha!

0
test

@Markus88 Volgens mij gaat het wel zichtbaar worden op de PS. Maar de PS App is toch juist handig? Naast volledig je PS5 te bedienen, games te kopen, downloaden via de app, je storage beheren, screenshots en video’s te zien. Het is trouwens geen losse app, maar gewoon onderdeel van de PS App op smarthphones.

0
test

@AveryJackson Ik gebruik het nu, maar zie niks op mijn PS er van terug nog. En al die dingen doe ik al via mijn PS zelf, daar wil ik niet nog een app voor, niet nodig. Het is iets persoonlijks en kleins natuurlijk, maar het zou voor mij in ieder geval fijner zijn!

0

@Markus88 Een van de doelen van dit hele systeem voor Sony is juist dat het gebruik van de app, maar ook de verkoop van games via de Store, omhoog gaat. Dergelijke rewards systemen, vergelijk het met de ouderwets spaarkaarten in winkels, zijn er niet echt voor de klant, maar om ervoor te zorgen dat klanten terugkomen en services blijven gebruiken.

0
test

Het valt me tot nu toe heel vies tegen. Je kunt dus digitale 3d-beeldjes sparen, maar ten eerste zeggen de beeldjes mij niets (een of andere banaan en een sterrenkijker??) en ten tweede komen ze dan in een of andere spuuglelijke digitale kast terecht (zonder overdrijven: in 1997 had je grafisch indrukwekkender materiaal). Als het wat gelikter was geweest en minder 'whacky' zou ik het nog wel een aardige toevoeging vinden. Nu doet het alleen maar afbreuk aan het merk. Zonde.

0

Aanbevolen voor jou