Nieuws
PlayStation Stars

PlayStation Stars heeft mogelijk geheime vijfde niveau

Er zijn een beschrijving en illustraties van het 'Diamond'-niveau gevonden

Geschreven door Michel Musters op
Er zit mogelijk een vijfde geheime 'tier' in loyaliteitsprogramma PlayStation Stars.

Dataminers hebben een 'Diamond'-tier in de mobiele PlayStation-app gevonden, waaronder illustraties en een beschrijving ervan. Dit niveau zou alleen via uitnodiging beschikbaar zijn. 

"In een eindeloze zee met sterren, lijkt het erop dat er geen plek meer is om te verstoppen. Maar je zou hier niet zijn als je dat soort uitdagingen uit de weg zou gaan. Welkom bij Level 5", zo luidt de beschrijving.

Officieel zijn er maar vier niveau's van PlayStation Stars bekend, die bereikt kunnen worden door aan zoveel mogelijk voorwaarden te voldoen. Het is niet bekend wat men precies met het vijfde niveau kan en wanneer men een uitnodiging hiervoor ontvangt. 

PlayStation Stars - dat op 13 oktober in Europa wordt uitgerold - laat spelers beloningen vrijspelen door allerlei games uit te spelen en mee te doen aan activiteiten, vergelijkbaar met Xbox Rewards. Vrijgespeelde punten kunnen in een online winkel worden ingeruild voor allerlei extra's. Ook kunnen 'Digital Collectibles' worden vrijgespeeld. 

Eerder bleek al dat mensen die het vierde niveau bereiken - door 128 lastig ontgrendelbare Trophy's vrij te spelen en minstens vier games uit de PlayStation Store te kopen - voorrang krijgen in de chat van Sony's klantenservice.

Dit artikel delen:

Lees meer

Omstreden CCO van Activision Blizzard treedt af Overwatch 2 heeft de schijn tegen - Ron en Erik Podcast 406
1

Reacties op: PlayStation Stars heeft mogelijk geheime vijfde niveau

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Riyakuya

  • 3 oktober 2022 12:23
  Hiervoor moet je waarschijnlijk 50 PlayStation store games kopen, in hun deluxe versie, en 100 trophies halen die alleen unlocked worden in DLC. En dan krijg je als beloning instant chat support.

  Oke nu zonder pun, ik ben wel benieuwd wat deze tier zal inhouden dan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.