PlayStation staat open voor meer overnames van studio's

PlayStation staat open voor meer overnames van studio's

PlayStation staat open voor het overnemen van meer studio's, maar alleen als het een goede match is.

Dat heeft Hermen Hulst, hoofd van PlayStation Studios, laten weten aan IGN. "We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen of het aannemen van meer mensen, maar alleen als we ons doel naleven om kwaliteit voorop te stellen en de juiste innovatieve content en nieuwe en diverse ervaringen vinden."

Hij vervolgt: "Al onze teams delen veel eigenschappen, maar verschillen ook erg van elkaar, en daar hou ik van. Dat is wat de PlayStation-fans verdienen: een divers aanbod aan games van PlayStation Studios. We kopen ontwikkelaars niet op om alleen maar te groeien. We kopen alleen studio's wanneer we het gevoel hebben dat we samen iets kunnen maken dat nog beter is dan wanneer we het los van elkaar zouden maken."

Gisteren kondigde Sony aan Bluepoint Games te hebben gekocht, de studio verantwoordelijk voor de remakes van Demon's Souls en Shadow of the Colossus. De studio gaat nu echter een compleet nieuwe game maken. Eerder dit jaar kocht Sony het Nederlandse Nixxes Software en het Britse Firesprite. PlayStation Studios bestaat nu uit zestien verschillende teams.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Was het niet Sony die onlangs nog aangaf dat ze niet met in een wapenwedloop waren verwikkeld met Microsoft? Binnen een paar maanden een paar studio’s gekocht. Dat was dus blijkbaar maar gelul

0
test

@Ziminar Zo is Microsoft ook niet in strijd met Sony (& Nintendo) volgens hun zelf, maar met google en amazon. Dus kochten ze heel Bethesda op.

0

@ali3n8tor daarom hebben ze xcloud en gamepass opgezet. Bethesda is puur voor de exclusives die ze misten ten opzichte van Sony. Dat was pure noodzaak

0

Aanbevolen voor jou