PlayStation Plus-leden krijgen in juni NBA 2K16 en Gone Home | Gamer.nl

PlayStation Plus-leden krijgen in juni NBA 2K16 en Gone Home | Gamer.nl

De gratis games die PlayStation Plus-leden in juni gratis ontvangen zijn bekend. Sony heeft het aanbod met titels voor PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita onthuld via de PlayStation Blog.

PlayStation 4-gebruikers kunnen de basketbalgame NBA 2K16 downloaden, die verhaalelementen bevat geregi eerd door Spike Lee, bekend van onder andere de film Malcolm X. De tweede titel voor PlayStation 4 is de indiegame Gone Home spelen. Deze werd in 2013 uitgegeven voor pc en is sinds februari dit jaar ook beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Voor PlayStation 3 stelt Sony Echochrome beschikbaar, een puzzelgame die doet denken aan de werken van M.C. Escher. Hiernaast zijn alle twaalf afleveringen van de episodische horrorgame Siren: Blood ook inbegrepen.

PlayStation Vita-gebruikers krijgen in juni de minigame-compilatie Little Deviants en de PSP-game God of War: Chains of Olympus.

De nieuwe PlayStation Plus-games zijn vanaf 7 juni beschikbaar. Op dat moment verdwijnen de gratis titels voor mei. Dit zijn Tropico 5, Table Top Racing, Bionic Commando Rearmed 2, de interactieve screensaver LocoRoco Cocoreccho!, Switch Galaxy Ultra en God of War: Ghost of Sparta.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou