PlayStation Plus-leden krijgen drie gratis PlayStation VR-games

PlayStation Plus-leden krijgen drie gratis PlayStation VR-games

PlayStation Plus-leden ontvangen vanaf november drie gratis PlayStation VR-games.

Dat meldde het bedrijf in een post op PlayStation Blog om het vijfjarige jubileum van de virtualrealityheadset te vieren. Om welke games het gaat is nog niet bekend. De komende weken moet Sony meer informatie geven.

Sony heeft ook bekendgemaakt wat de vijf PSVR-games zijn die wereldwijd het meest zijn gespeeld. Het gaat om Rec Room, Beat Saber, PlayStation VR Worlds, The Elder Scrolls 5: Skyrim VR en Resident Evil 7: Biohazard. Dat zijn ook de meest gespeelde PSVR-games specifiek in Europa.

In de blogpost laat Sony voorts diverse ontwikkelaars aan het woord over hun ervaringen met de PSVR. Overigens heeft Sony eerder al aangekondigd aan een nieuwe vr-helm voor PlayStation te werken, waarvan tot nu toe alleen de controller onthuld is. Volgens geruchten ondersteunt de nieuwe bril een resolutie van 4k en haptische feedback.

PlayStation VR

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice! Time flies, heb het ding nu ook al vier jaar. Speel er nog best regelmatig op ook, Skyrim, Moss, Dreams, Hitman, StarWars Squadrons.. Ik ben bang dat ik die drie gratis Plus-games allemaal al in bezit heb! :)

0
test

Zou mooi zijn als we Beatsaber krijgen. En hopelijk resident evil village nog even als aankondiging.

0

Aanbevolen voor jou