Nieuws
Shadow of the colossus

PlayStation Plus-games voor maart bekend

Kolossen en egels

Geschreven door Lucas May op
Sony heeft de gratis games voor PlayStation Plus-leden voor maart bekendgemaakt. Zoals gebruikelijk krijgen leden twee games die de gehele maand te downloaden zijn.

De twee games zijn de remake van Shadow of the Colossus en Sonic Forces.

Shadow of the Colossus draait om Wander, het hoofdpersonage dat op zijn paard rijdt en een land betreedt waarin gigantische wezens rondlopen. Deze wezens beklimt hij om een bepaalde reden.De game werd ontwikkeld door Team Ico en verscheen in 2005 op PlayStation 2. De remake werd begin 2018 uitgebracht. In onze reviewwerd de remake beloond met een 9,5.

Sonic Forces verscheen in 2017 en werd gemaakt door het team achter Sonic Colors en Sonic Generations, de beter ontvangen games van de afgelopen jaren. De game heeft drie unieke gameplay-stijlen bevatten, waarvan "klassieke" en "moderne" stijlen onderdeel van uitmaken. Sonic Forces kreeg een 4,5 in onzereview.

De PlayStation Plus-games voor februari kunnen nu nog worden gedownload. Dit zijn Bioshock: The Collection, De Sims 4 en de PlayStation VR-game Firewall Zero Hour.

Dit artikel delen:

Lees meer

Shovel Knight: Pocket Dungeon onthuld Update: Trailer Project GG verschenen
2

Reacties op: PlayStation Plus-games voor maart bekend

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • EdwinVP

  • 27 februari 2020 09:46
  Na een paar maanden mindere games zijn de afgelopen maanden weer top! SOTC altijd al willen spelen, dus dat gaan we nu maar eens doen!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 28 februari 2020 12:01
  Mooie lijst. SotC is natuurlijk vet; maar zou iedereen al moeten bezitten. Behalve allicht de gene die het origineel heeft gespeeld. Ik hoop toch dat het bij Xbox een beetje gaat bijtrekken. Ik vind deze maand weer niet zo.. Ja je krijgt een batman game; maar pak dan die vette.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.