Nieuws
Overcooked 2

PlayStation Plus-games van september uitgelekt

Met o.a. Overcooked en Hitman 2

Geschreven door Michel Musters op
De PlayStation Plus-games van september zijn mogelijk uitgelekt.

Dealabs, dat wel vaker op voorhand de correcte PlayStation Plus-games van aankomende maand naar buiten brengt, claimt te weten wat de games in september zijn.

Het gaat om Overcooked! All You Can Eat op PlayStation 5 en Hitman 2 en Predator Hunting Grounds op PlayStation 4 (die via backward compatibility ook speelbaar zijn op de PS5). Overcooked is een spel waarin men - indien gewenst met andere spelers - zo snel mogelijk gerechten moet klaarmaken in allerlei bizarre keukens. In Hitman 2 proberen spelers als Agent 47 zoals gebruikelijk diverse doelwitten uit te schakelen in open levels. En Predador Hunting Grounds tot slot is een multiplayergame waarin één speler de Predator is die jacht maakt op de andere spelers in de vorm van soldaten.

Sony zal ergens binnenkort officieel de PlayStation Plus-games van september bekendmaken. Op dit moment kunnen PS Plus-leden nog de games Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4), Hunter's Arena: Legends (PS5) en Tennis World Tour 2 (PS4) claimen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Naughty Dog zoekt werknemers voor standalone multiplayerproject Psychonauts 2 is een klein wonder - Ron en Erik Podcast 348
1

Reacties op: PlayStation Plus-games van september uitgelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • rreloaderr

    • 30 augustus 2021 09:14
    Dit is wel redelijke line up

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.