PlayStation Plus-games van november bevestigd

PlayStation Plus-games van november bevestigd

Sony heeft de PlayStation Plus-games van november bevestigd.

Eerder deze week lekten de spellen al uit, en die blijken nu te kloppen. Het gaat om de actie-rpg Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, de multiplayergame Knockout City en de partygame First Class Trouble.

Ook zijn er drie PlayStation VR-games die Plus-leden tot 3 januari kunnen claimen: The Walking Dead: Saints & Sinners - Standard Edition, The Persistence en Until You Fall.

Op dit moment kunnen PlayStation Plus-leden nog de games van oktober binnenhalen. Het gaat om de PlayStation 5-verise van de tactische shooter Hell Let Loose, de vechtgame Mortal Kombat X (PS4-versie die ook speelbaar is op PS5) en golfspel PGA Tour 2K21 (PS4-versie die ook speelbaar is op PS5).

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben wel benieuwd naar kingdoms of amalur. Een game die ik destijds links heb laten liggen omdat het me niks leek, maar nu wel ff ga checken

0

@F3Nickxx Ik heb hem wel gehad alleen ben ik nooit ver gekomen. Ik was slachtoffer geworden van het 'side-quest syndroom' waardoor ik de interesse uiteindelijk verloor. Dit is een mooie kans om het nog een keer te spelen.

0
test

@Vinnyboiiiii haha dat ken ik. Das de groote reden waarom ik nooit de laatste AC heb uitgespeeld

0
test

@Vinnyboiiiii zeker herkenbaar! Heb er destijds 100 uur in gestopt, maar zat pas op 5% van het verhaal dacht ik xD

0

Aanbevolen voor jou