PlayStation Plus-games van februari bekend

PlayStation Plus-games van februari bekend

Sony heeft de games href="https://blog.playstation.com/2021/01/27/destruction-allstars-control-ultimate-edition-and-concrete-genie-are-your-playstation-plus-games-for-february/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">aangekondigd</a> die in februari gratis beschikbaar zijn voor PlayStation Plus-leden. 

Het gaat om Destruction Allstars, Concrete Genie en Control: Ultimate Edition. De games zijn vanaf dinsdag 2 februari gratis beschikbaar via de dienst van Sony. 

Destruction AllStars is speelbaar op PS5 en werd vorig jaar tijdens de PlayStation 5-onthulling voor het eerst getoond. De game draait net als de klassieke franchises Destruction Derby en Twisted Metal om het rammen tegen wagens. Een uniek aspect aan de game is dat wanneer de wagen van de speler total-loss is, men uit de auto kan stappen en te voet verder kan vechten.

Concrete Genie werd in oktober 2019 uitgebracht voor PS4. In de adventuregame schilderen spelers muurtekeningen en graffiti, dat vervolgens tot leven komt op de muur. Spelers gebruiken de bewegingsgevoelige techniek in de DualShock 4-controllers om te schilderen. PS Plus-leden kunnen de PS4-versie spelen op zowel PS4 als PS5.

De derde game is de Ultimate Edition van Control. Deze editie van de Remedy-game bevat naast de hoofdgame en alle uitgebrachte gratis updates ook beide uitbreidingen, The Foundation en AWE. Control Ulimate Edition is op zowel PS4 als op PS5 speelbaar. Op de nieuwe console van Sony maakt de game gebruik van de extra rekenkracht.

Tot en met 1 februari kunnen de games Maneater, Shadow of the Tomb Raider en Greedfall nog worden geclaimd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice !!!!

0
test

Net nu ik control in de aanbieding gekocht heb

0
test

@Remco1988 Ik had dit dus precies met Tomb Raider deze maand haha

0
test

@Remco1988 Misschien ff contact opzoeken met Sony support, vorige maand kregen mensen die net Maneater hadden gekocht hun geld terug en zie nu ook al mensen op Reddit die hun geld terug krijgen voor Control.

0
test

@poklaan thanks voor de tip, zal het doen

0

Aanbevolen voor jou