PlayStation Plus-games november bekend, PS5-spelers krijgen Bugsnax

PlayStation Plus-games november bekend, PS5-spelers krijgen Bugsnax

Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition zijn de PS Plus-games van november. PlayStation 5-bezitters krijgen daarnaast Bugsnax gratis bij hun abonnement. Dat heeft Sony onthuld via hun href="https://blog.playstation.com/2020/10/28/playstation-plus-collection-details-revealed-your-november-playstation-plus-games/">eigen website</a>.

Van 3 november tot 30 november kunnen PS Plus-leden de twee PlayStation 4-games zonder extra kosten downloaden. Middle-Earth: Shadow of War kwam in 2017 uit en kreeg van ons een 6,5. De Voidheart Edition van Hollow Knight bevat de hoofdgame en de vier uitgebrachte uitbreidingen. Het spel komt oorspronkelijk uit 2018 en kreeg op Gamer.nl een 9,5.

Naast deze twee games krijgen spelers die een PlayStation 5 kopen een extra verrassing. De PS5-versie van Bugsnax is vanaf release gratis beschikbaar voor abonnees. Het spel is vanaf 19 november zonder extra kosten te downloaden. Je hoeft bovendien niet direct een nieuwe console te kopen, want de game blijft tot 4 januari 2021 verkrijgbaar.

Ontwikkelaar Young Horses heeft bovendien een launchtrailer van Bugsnax uitgebracht. Ook is bekendgemaakt dat er een fysieke versie van de game wordt uitgebracht en dat de PS4- en PS5-versie aparte lijsten voor trophies hebben.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd of je als niet-ps5-bezitter ook de game op je PS Plus account krijgt. Ik wil wel een ps5 kopen, maar ja hopelijk lukt dat voor januari :) In ieder geval blij met Hollow Knight uitbreidingen, want die had ik nog niet en toch echt een vet (moeilijk) spel.

0
test

@mrakd als t werkt als op de ps4, dan kan je de game gewoon claimen via de shop in een willekeurige browser, bijv je pc of tablet. Daarna is ie van jou. Je hoeft t claimen niet perse op je console te doen.

0
test

@darkmanwls Goed punt, dacht dat ze misschien een controle hadden ingebouwd om te zien of je een PS5 actief hebt op je PSN account. Maar dat lijkt me wel ingewikkeld en hoefde eigenlijk ook nooit een Vita te hebben voordat ik die spellen kon claimen.

0

oh Hollow Knight is wel echt heel erg tof!

0

Aanbevolen voor jou