PlayStation Plus Essential-games van januari zijn nu te claimen

PlayStation Plus Essential-games van januari zijn nu te claimen

Abonnees kunnen vanaf nu de PlayStation Plus Essential-games van januari claimen.

Vorige week werd al aangekondigd om welke drie games het gaat. Alle PS Plus-abonnees kunnen tot 7 februari de spellen Star Wars Jedi: Fallen Order (PS5/PS4), Fallout 76 (PS4) en Axiom Verge 2 (PS5/PS4) claimen.

Jedi: Fallen Order is de kritisch goed ontvangen Star Wars-actiegame waarvan het vervolg, Jedi: Survivor, op 17 maart verschijnt. Fallout 76 is de online multiplayergame binnen de Fallout-franchise die na een tegenvallend begin door aanhoudende support van Bethesda overeind is gekrabbeld. Axiom Verge 2 tot slot is het vervolg op een geprezen metroidvania. Net als het origineel wordt een retro-uiterlijk aangehouden.

PlayStation Plus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik begrijp goed dat je dus geen 60fps star wars speelt? Want ps4 versie

0
test

@Improv Jawel, want je krijgt de PS5 versie als jij een PS5 hebt. Kijk maar naar het plaatje en in de tekst (PS5/PS4)

0

@Vogeltje oh verkeerd gezien, top

0
test

Oeh, das wel prettig. Ik heb Jedi Fallen Order op de PC, maar nu zou mijn vader het gerust kunnen spelen op de PS5. Voor info: Hij heeft zijn beide hielbenen gebroken na een ongeluk op zijn werk, dus zit hij voorlopig thuis. Hij kan eindelijk weer zijn oude hobby oppakken.

0
test

@Ardyn Oei dat klinkt niet goed. Sterkte voor je vader en altijd fijn dat je je in een andere wereld kan storten in zo'n periode. 1,5 jaar geleden had ik m'n schouder en ribben gebroken met een motorongeluk, toen kon ik weken lang geen controller vasthouden. Dat was echt even afkicken terwijl ik er toen juist de tijd voor had om te gamen

0
test

@woutzorz Bedankt voor de wensen! En ik hoop, sterker nog neem aan, dat alles nu weer goed gaat met je schouder/ribben. Aangezien je kunt typen, hahaha.

0

Aanbevolen voor jou