PlayStation Plus en Switch Online straks niet nodig voor Rocket League

PlayStation Plus en Switch Online straks niet nodig voor Rocket League

Gamers hebben binnenkort geen PlayStation Plus- of Nintendo Switch Online-abonnement meer nodig om Rocket League online te spelen.

Dat meldt ontwikkelaar Psyonix. Eerder kondigde het bedrijf al aan dat het spel vanaf ergens deze zomer free-to-play gaat. Hoewel het nog niet bekend is wanneer dit precies gebeurt, is nu wel duidelijk dat PS+ en Switch Online vanaf dat moment niet meer nodig zijn. Of Xbox Live Gold straks nog nodig is, wordt niet gemeld.

Wanneer de game free-to-play gaat, komt er ook een nieuwe rank beschikbaar voor competitieve spelers: Supersonic Legend. Verder werkt Psyonix aan het verbeteren en stabiliseren van de game voor als er straks meer spelers op de servers komen.

De volgende Rocket League-update moet ergens in september verschijnen, en de free-to-play-update ergens kort daarna. Rocket League is beschikbaar op pc, Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Rocket League

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gold zal nog wel nodig zijn omdat Microsoft in dit geval de gierige platformhouder is, ze maken geen uitzondering voor Free-to-play multiplayer games.

0
test

@FishSt1ck uit mijn hoofd is Final fantasy 11 te spelen zonder gold.

0
test

@Jumpman Heb even gezocht maar je hebt gelijk inderdaad, die 360 game had enkel "silver" nodig. Waarschijnlijk waren hier bijzondere afspraken over aangezien er ook een subscription aan gekoppeld was. Voor zover ik kan zien is er momenteel geen enkele uitzondering voor online multiplayer zonder gold.

0
test

@Anielia hou je bek

0

Aanbevolen voor jou