PlayStation Plus behaalt 26,4 miljoen abonnees | Gamer.nl

PlayStation Plus behaalt 26,4 miljoen abonnees | Gamer.nl

Plaatsvervangend president van Sony Interactive Entertainment, Tsuyoshi Kodera, heeft op de Investor Relations Day 2017 href="https://www.sony.net/SonyInfo/IR/calendar/presen/irday/irday2017/GNS_E.pdf">gemeld </a>dat het PlayStation Network 26,4 miljoen abonnees heeft. Ook heeft het netwerk 70 miljoen maandelijks actieve gebruikers.

Kodera zegt dat het ecosysteem afgelopen fiscale jaar verder is gegroeid en voorspelt 78 miljoen PlayStation 4-consoles te verkopen voor 31 maart 2018. Terugkijkend zegt hij dat de "succesvolle lancering van de PlayStation VR" en de "aanhoudende innovatie met de PlayStation 4 Pro" bijdroegen aan het succes.

De strategie voor het huidige fiscale jaar, dat loopt tot maart 2018, kent vier speerpunten. Sony zegt winst te maximaliseren tijdens deze periode met onder andere games, PS VR uit te breiden als nieuw medium en als onderdeel van het ecosysteem, met PlayStation Vue hoge kwaliteit televisie te bieden en in de Aziatische markt een publiek voor mobiele games te creëren.

In de afgelopen twee kwartalen had Xbox Live ongeveer 55 miljoen maandelijks actieve gebruikers.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou