Tijdens een besloten evenement werd de belofte gemaakt dat er honderden titels beschikbaar moeten zijn als PlayStation Now later deze zomer lanceert in de Verenigde Staten. Gedurende het evenement werd getoond hoe Uncharted 3: Drake's Deception op een PlayStation 4 werd gespeeld en Ratchet & Clank: Into the Nexus op een PlayStation Vita.

Tegelijkertijd met het evenement was er binnen de PlayStation Store-omgeving in de Day-1 Digital-section content te sorteren op PlaySation 3-games. Dit meldt Game Informer. Hieruit bleek dat onder meer Dead Island Riptide, Ben 10 Omniverse en MX vs ATV Alive gratis werden aangeboden. Deze konden echter niet worden gedownload. De verschijning van deze titels heeft mogelijk te maken met het testen van de PlayStation Now-omgeving en wijst er mogelijk op dat deze ook straks te spelen zullen zijn via PlayStation Now. Now bevindt zich momenteel in gesloten bèta.  

PlayStation Now komt deze zomer naar de Verenigde Staten, eind dit jaar volgen Japan en Zuid-Korea. Uit informatie verkregen door Eurogamer blijkt dat Europa pas in 2015 aan de beurt is voor de streamingdienst.