PlayStation Now-abonnement vanaf deze maand in de VS | Gamer.nl

PlayStation Now-abonnement vanaf deze maand in de VS | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Tot nu toe konden spelers alleen lo e games huren via PlayStation Now. Met het abonnement krijgen spelers toegang tot een verzameling van ruim honderd PlayStation 3-games. De dienst rolt in de Verenigde Staten uit, en is in eerste instantie voor PlayStation 4 beschikbaar. In de toekomst komt de abonnementsdienst ook naar andere apparaten die PlayStation Now ondersteunen. Het is de bedoeling dat Sony maandelijks nieuwe titels op de service zet.

Het is niet bekend wanneer het PlayStation Now-abonnement naar Europa komt. PlayStation Now zelf moet wel later dit jaar in Nederland lanceren. In de VS kunnen mensen zich voor omgerekend 17 euro een maand lang abonneren op de dienst, of drie maanden voor 37 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou