PlayStation Network later vandaag offline | Gamer.nl

PlayStation Network later vandaag offline | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het PlayStation Network zal vandaag om 17:00 uur offline gaan en is naar verwachting vanaf 1:00 uur woensdagochtend weer beschikbaar. Zolang het PSN offline is, is het niet mogelijk een account te beheren of een nieuw account te registreren. Ook inloggen op de website van Sony PlayStation is dan niet mogelijk. Sony meldt dat spelers wel online kunnen gamen, mits zij vóór 17:00 uur inloggen en niet uitloggen wanneer het PSN offline is.

Sony meldt niet waar het geplande onderhoud voor dient. Het bedrijf heeft de geruchten dat dit zou zijn om de PlayStation Store weer online te brengen, tegengesproken. Hoewel de meeste PlayStation Network-diensten sinds 15 mei weer beschikbaar zijn sinds het offline halen in april, is de PlayStation Store nog altijd niet toegankelijk. Sony denkt deze 15 mei weer online te brengen.

Update 16:19 uur: Sony heeft ontkend dat de PlayStation Store morgen weer beschikbaar is. Nieuwsbericht is aangepast.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou