PlayStation Network-accounts krijgen nieuwe naam | Gamer.nl

PlayStation Network-accounts krijgen nieuwe naam | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gamers die na 7 februari inloggen op hun PlayStation 3 of PlayStation Vita, moeten eerst een update downloaden en akkoord gaan met de nieuwe algemene voorwaarden alvorens ze gebruik kunnen maken van het PlayStation Network. Sony wil met de naamsverandering de eenheid tu en het PlayStation Network en andere diensten van het Sony Entertainment Network verduidelijken. Naast het PSN vallen ook de diensten Music Unlimited en Video Unlimited onder Sony Entertainment Network.

De verandering is enkel cosmetisch, de diensten van het PlayStation Network veranderen niet. Ook verandert het PSN zelf niet van naam; de naamsverandering geldt enkel voor de PSN-accounts op PlayStation 3 en PlayStation Vita. Op PlayStation Portable blijven consumenten wel de naam "PlayStation Network account" zien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou