PlayStation neemt Jade Raymond-studio Haven Studios over

PlayStation neemt Jade Raymond-studio Haven Studios over

Sony heeft Haven Studios, de nieuwe ontwikkelstudio van Jade Raymond, overgenomen.

Vorig jaar ontving de nieuwe ontwikkelaar al een investering van Sony en inmiddels heeft het bedrijf dus besloten de studio volledig over te nemen. In een interview met GamesIndustry.biz laat PlayStation Studios-baas Hermen Hulst weten dat Sony erg onder de indruk is van het werk van Haven.

In februari bleek al dat Haven werkt aan een "constant evoluerende online game" voor PlayStation 5 en pc. Het is niet bekend over de overname iets betekent voor de pc-versie van de nog niet getoonde game. Sony liet eerder al weten tien live service games in ontwikkeling te hebben voor PlayStation-consoles, waarvan de game van Haven er dus een lijkt te worden.

Raymond heeft vroeger bij Ubisoft gewerkt aan de Assassin's Creed-, Watch Dogs- en Splinter Cell-franchises, waarna ze EA Motive drie jaar runde en daarna aan de slag ging bij Google Stadia.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dat ze een studio overnemen die nog niks heeft gemaakt, dan zal wat ze tot nu toe af hebben of het idee wel heel goed zijn.

0

Jade Raymond heeft de laatste jaren niet echt heel veel opgeleverd waarvan ik zeg goh die studio van haar die nog niets bewezen heeft gaan we even overnemen. Sony heeft er uiteraard meer verstand van dan ik dus ik Sony zal wel onder de indruk zijn van wat ze gezien hebben.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver I see what you did there

0
test

@denver die mening kan ik niet helemaal delen. Het is vrij "mager" en wat aan de oudere kant haha OT: Sony zal er vast iets in gezien hebben. Wellicht zijn ze nog "kneedbaar" zodat ze in het PlayStation universum passen.

0

Aanbevolen voor jou