PlayStation Move 8,8 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

PlayStation Move 8,8 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is onduidelijk of Sony hier alleen de zogenaamde wand-controller telt, of dat de verkoop van de Navigation-controller wordt meegeteld. Die wordt vaak verkocht samen met de wand-controller en kan vergeleken worden met de Nunchuck bij de Wii-afstandsbediening.

"Er is geen twijfel over mogelijk: PlayStation Move biedt voor iedereen wel wat unieks. De spellencatalogus voor het acce oire is op dit moment ongeëvenaard", aldus Sony's Jack Tretton. Sony deelde tijdens zijn persconferentie vannacht een ruim gedeelte in om games te tonen die gebruikmaken van Move.

On the Move

Naast de speciaal voor Move ontwikkelde game binnen NBA 2K12, NBA On the Move, krijgen ook de shooters Star Trek, Resistance 3, Dust 514 en BioShock Infinite ondersteuning voor de bewegingsgevoelige besturing. Verder werd Medieval Moves onthuld, een spel dat spelers vrij rond laat lopen en hen via de Move-controller met een zwaard dan wel pijl en boog toevertrouwt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou